2010. augusztus 28., szombat

Future Trance vol. 53

Tegnapelőtt kijött a Future Trance sorozat immáron 53. része. Aki az egynyári diszkózenék bolondja (akárcsak én, már középiskolás korom óta), annak alap ez az album.
A szokásos 2 cd-s kiszerelésben ezúttal 43 track fért el.  Vannak itt ismert és kevésbé ismert dj-k, mint általában. A minőség is változik, akárcsak a stílus: a house-tól a dancecore-ig mindennel találkozhatunk.
Megmosolyogtam, amikor láttam, hogy az albumindító szám Yolanda Be Cool & Dcup - We No Speak Americano című remeke lett. Az idei KKKTF óta elég sok élményem kötődik ehhez a muzsikához. Jól sikerült Dan Winter remixe az utóbbi időben egyre ismertebb (és egészen csinos) Loona slágerére (Vamos a la playa). A The Real Booty Babes is megmutatta, hogy újra hallgathatóvá tudja tenni régi, ütött-kopott hangzásvilágát. Pulsedriver pedig szokásához híven készített egy jó remake-ket, a Vagabonds 2010-et. Kicsit gyengébbek lettek Rocco & Bass-T remixei, Gollum pedig nagyon elszúrta Darius & Finlay Feat. Nicco amúgy ütős zenéjét, a Hold ont.
Ízelítőnek hallgassunk bele Manian Locojába:


VA - Future Trance vol. 53 (2 CD) - Polystar (Universal)