2010. január 28., csütörtök

Spartacus: Blood and Sand - egy ígéretes új sorozat


A múlt hét pénteken bemutatkozó Spartacus: Blood and Sand c. új sorozat vonzotta a nézőket (legalábbis a hírek szerint; azt sem kell elfelejteni, hogy Amerikában). Nem is csoda, minden benne van, ami egy sikersorozathoz szükséges: szex, vér, adrenalin. A történet az ókori Rómában játszódik, a filmtechnika pedig hasonló a 300 c. filmben megjelenő újításokkal (bla-bla-bla).
A siker mindenképp garantált a tengeren túl. Kíváncsi vagyok, nálunk hogyan fogadják majd a nézők.
A hivatalos weboldal rengeteg hírrel, képpel, extrával várja a felhasználót. Érdemes átböngészni.

Itt a hivatalos trailer (ígéretesnek tűnik):

3 megjegyzés:

Csordás László írta...

Megnéztem az első részt. Elég gyenge. Megnézem a másodikat is, kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle...

Dzsó írta...

Holywood és az ókori történelem szerintem egy-egy jobb ötlet, vagy meglévő történet erejéig képes meglenni egymással, aminek néhány klassz film az eredménye. A sorozatok esetében viszont minden részbe kell egy külön story, ami általában lapos, néha idétlen (gondolok itt a Xénára vagy a Herculesre), és már a leglátványosabb filmes effektek sem mentik meg. Ezt még nem láttam, remélem meghazudtol :).

Csordás László írta...

Megnéztem a második részét is. Nem azt mondom, hogy nincsenek jó részek benne, csakhogy az egész történet nagyon fel van higítva. Még a semmit is felhigítva adják. Azért a "motherfucker, shit, fuck, cock, piss" stb. töltelékszavak tömkelegével, meg néhány mesztelenkedő jelenettel még nem lehet egy egész sorozatot kitölteni... Vagyis ki lehet, de nincs értelme.